LOST MADISON – surrounded

alt

Lost madison is een Finse band die in 1999 is opgericht en die onlangs hun debuutcd uit heeft gebracht. Voor me ligt een promo cd met daarop 4 tracks van dat debuut album.

 

 

De band maakt muziek die een mengeling is van groepen als Europe, Annihilator, Creed en 3 doors down volgens de bio, en daar kan ik zeker in meegaan. Het geheel klinkt in elk geval prima, waarbij vooral de zanger indruk maakt. Vooral de afwisseling tussen gevoelige stukken en de hogere, sterkere vocalen is zeer sterk. sfeervol schijfje. Nadeel van deze promo is natuurlijk dat het geheel de samenhang van het volledige album mist, maar de individuele tracks geven zeker genoeg aanleiding om ook naar het volledige album op zoek te gaan.

 

 

Ook de concertagenda lijkt goed gevuld te zijn, ook met concerten in onze contreien, dus lijkt het me zeker de moeite waard om ze ook live te gaan bekijken als de band bij jou in de buurt speelt!! Zowel de promo als het debuutalbum heten: Surrounded, en de promo bevat de volgende tracks:

 

-surrounded

-pawn in the game

-time

-acid rain

 

www.lostmadison.com