AC/DC PRIJSVRAAG

acdcacdcacdcWil jij als eerste de nieuwe documentaire van AC/DC, ‘Live At River Plate’ bekijken? Op woensdag 4 mei vanaf 21:00 uur wordt een unieke fanscreening georganiseerd in Pathé Rembrandt te Utrecht, voor slechts 200 van de grootste AC/DC-fans uit Nederland! Plaatsen op de gastenlijst voor deze avond vol verrassingen kun je niet kopen, maar zijn alleen te winnen.
Na de uiterst succesvolle release van Black Ice, begon AC/DC aan een 20 maanden durende wereldtour langs 108 steden; spelend voor meer dan 5 miljoen fans. Een van deze steden was Buenos Aires, Argentinie, waar 200,000 uitzinnige fans aanwezig waren bij 3 uitverkochte shows in December 2009. Live At River Plate is opgenomen in HD met 32 camera’s; en de DVD bevat vele extra’s, waaronder interviews met AC/DC, behind
the scenes materiaal en beelden van fans rondom de shows
en in Buenos Aires. De totale speeltijd is 110 minuten.
Aardschok heeft beslag weten te leggen op twintig
kaarten, die we weggeven aan tien gelukkige
prijswinnaars. De documentaire komt
pas enkele dagen na de fanscreening uit,
op 6 mei. Dus voor de echte AC/DC-fan
is het een must om op deze bijzondere
avond aanwezig te zijn en de film
in het groot te bekijken.
Wil jij meedingen naar twee
kaarten? Mail dan razendsnel,
vóór 1 mei, het juiste
antwoord op onderstaande
vraag naar
met als onderwerp AC/DC.
Als extra prijs hebben we
ook nog enkele exemplaren
van de DVD. Wil je niet naar
de screening, maar wel kans
maken op de DVD, vermeld dat dan.
Vraag: Waar en wanneer trad AC/DC voor het eerst op met Brian Johnson?

acdcWil jij als eerste de nieuwe documentaire van AC/DC, ‘Live At River Plate’ bekijken? Op woensdag 4 mei vanaf 21:00 uur wordt een unieke fanscreening georganiseerd in Pathé Rembrandt te Utrecht, voor slechts 200 van de grootste AC/DC-fans uit Nederland! Plaatsen op de gastenlijst voor deze avond vol verrassingen kun je niet kopen, maar zijn alleen te winnen. 

Na de uiterst succesvolle release van Black Ice, begon AC/DC aan een 20 maanden durende wereldtour langs 108 steden; spelend voor meer dan 5 miljoen fans. Een van deze steden was Buenos Aires, Argentinie, waar 200,000 uitzinnige fans aanwezig waren bij 3 uitverkochte shows in December 2009. Live At River Plate is opgenomen in HD met 32 camera’s; en de DVD bevat vele extra’s, waaronder interviews met AC/DC, behind the scenes materiaal en beelden van fans rondom de shows en in Buenos Aires. De totale speeltijd is 110 minuten.

Aardschok heeft beslag weten te leggen op twintig kaarten, die we weggeven aan tien gelukkige prijswinnaars. De documentaire komt pas enkele dagen na de fanscreening uit, op 6 mei. Dus voor de echte AC/DC-fan is het een must om op deze bijzondere avond aanwezig te zijn en de film in het groot te bekijken. 

Wil jij meedingen naar twee kaarten? Mail dan razendsnel, vóór 1 mei, het juiste antwoord op onderstaande vraag naar redactie@aardschok.com met als onderwerp AC/DC. Als extra prijs hebben we ook nog enkele exemplaren van de DVD. Wil je niet naar de screening, maar wel kans maken op de DVD, vermeld dat dan.

 

Vraag: Waar en wanneer trad AC/DC voor het eerst op met Brian Johnson?

 

 

 

angus