GITAAR GESTOLEN!

alt

EDIT: De gitaar werd gevonden in een ‘used goods’-zaakje in Utrecht. Nu de dader nog….

 

In het weekend van 19 mei is de gitaar gestolen van BLO.TORCH gitarist Hassan Moechtar. Deze is ontvreemd uit zijn woning in Maarssen-Dorp nadat er een ruit werd ingegooid. Meerdere spullen werden gestolen en de woning werd compleet overhoop gehaald. De gitaar is Moechtar bijzonder dierbaar aangezien hij hem tien jaar geleden van zijn vader kreeg en er veel muzikale herinneringen aan bewaard. De zessnarige, elektrische gitaar (zie foto) is een zwarte Jackson, model Kelly std., waarvan de lange punt van de body licht is beschadigd. En er staat, heel opvallend, een grote vurige ‘B’ op de gitaar. Moechtar roept de metalcommunity op om een oog in het zeil te houden en de politie te contacteren mocht de gitaar worden gespot.