PRIMAL ROCK REBELLION

IRON MAIDEN GITARIST ADRIAN SMITH EN MIKEE GOODMAN (EX-SikTh) STARTEN PRIMAL ROCK REBELLION

Iron Maiden gitarist Adrian Smith en voormalig SikTh voorman Mikee Goodman hebben de handen ineengeslagen voor het gloednieuwe studioproject Primal Rock Rebellion. Het album, dat op 27 februari via Spinefarm verschijnt, brengt twee verschillende benaderingswijzen samen. Aan de ene kant is daar Mikee’s unieke toon en donkere, maar kleurrijke teksten. Aan de andere kant Adrians onmiskenbare gitaarmelodieën en composities. Alle nummers op het album zijn door Adrian en Mikee samen geschreven als individuele stukken en opgenomen als de creativiteit en mogelijkheden daar waren.

‘It was interesting doing this album with Mikee not least because we have quite different influences. I was really pleased with the way it turned out. It has a really fresh feel to it,’ aldus Adrian. Mikee voegt toe: ‘This album takes you on a really deep and colourful journey, lyrically and musically. Adrian and I were both very open to experimenting with each others’ musical styles and influences, which we feel created something new and exciting’.

Diverse sessiemuzikanten, waaronder Abi Fry van Bat For Lashes en originele SikTh-drummer Dan ‘Lord’ Foord, hebben bijdragen aan het album geleverd. Als voorproefje kun je via de officiële website www.primalrockrebellion.com de eerste track I See Lights downloaden. Meer details over het album van Primal Rock Rebellion worden binnenkort bekendgemaakt.