SUPPORT-ACTS METALLICA BEKEND

soundgarden
Werchter Boutique, dat plaatsvindt op Pinkstermaandag 28 mei in het Festivalpark in Werchter (België), staat dit jaar geheel in het teken van harde metalen. METALLICA brengt een integrale uitvoering van magnum opus ‘Metallica’ (1991), ook wel ‘The Black Album’, dat in 2011 zijn 20ste verjaardag vierde. De set wordt aangevuld met een parade aan klassiekers uit de immense catalogus van de groep. Het concert van Metallica tijdens Werchter Boutique is het enige in de Benelux deze zomer. De volgende groepen zijn aan de line-up toegevoegd: SOUNDGARDEN, MASTODON, CHANNEL ZERO, GOJIRA en GHOST.
Een ticket voor Werchter Boutique presents Metallica kost 75 euro (excl. servicekosten) in voorverkoop. De ‘limited edition’ Black Circle tickets zijn reeds uitverkocht en bijgevolg niet meer beschikbaar.
De tickets voor Werchter Boutique presents Metallica zijn te koop via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be 0900 2 60 60 0,5 euro/incl btw
Ticketnet: www.ticketnet.be

Werchter Boutique, dat plaatsvindt op Pinkstermaandag 28 mei in het Festivalpark in Werchter (België), staat dit jaar geheel in het teken van de harde metalen. METALLICA brengt een integrale uitvoering van magnum opus ‘Metallica’ (1991), ook wel ‘The Black Album’ genaamd, dat in 2011 zijn 20ste verjaardag vierde. De set wordt aangevuld met een parade aan klassiekers uit de immense catalogus van de groep. Het concert van Metallica tijdens Werchter Boutique is het enige in de Benelux deze zomer. De volgende groepen zijn aan de line-up toegevoegd: SOUNDGARDEN, MASTODON, CHANNEL ZERO, GOJIRA en GHOST

Een ticket voor Werchter Boutique kost 75 euro (excl. servicekosten) in de voorverkoop. De ‘limited edition’ Black Circle tickets zijn reeds uitverkocht en bijgevolg niet meer beschikbaar. De tickets zijn in België te koop via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be (telefoon: 0900 2 60 60 0,5 euro/incl btw). Of via ticketnet: www.ticketnet.be