SHOWS BLACK SABBATH AFGELAST!

black_sabbath

De toer van BLACK SABBATH is van de baan. Boosdoener is de lymfklierkanker van TONY IOMMI. Het enige optreden dat wél doorgaat is DOWNLOAD (10 juni). Ahoy Rotterdam (4 juni) is dus afgelast. Als alternatief valt OZZY OSBOURNE & FRIENDS enkele data in. Die ‘friends’ zijn bassist GEEZER BUTLER, zijn oude partner in crime ZAKK WYLDE en SLASH. Wie wanneer precies aantreedt is niet bekend. Wel wordt er sowieso materiaal van Sabbath gespeeld. Enkele festivaldata: JELLING (Denemarken, 27 mei), HELLFEST (Frankrijk, 17 juni) en GRASPOP (België. 22 juni). Het gezelschap speelt ook een regulier optreden in de Westfalenhalle te Dortmund (4 juni). Onmiddelijk na de bekendmaking dook op internet al een aardig filmpje op.http://www.youtube.com/watch?v=p6GU2iiSbhM

www.blacksabbath.com