5 JARIG BESTAAN VAN BRAINSTORM FESTIVAL

BRAINSTORM FESTIVAL gaat de vijfde ronde in op 2 & 3 NOVEMBER 2012! Dit is het eerste jubileum voor ons culturele rock- en metalfestival. Mis de geweldige bands niet die op deze vijfde editie gaan spelen!

Uiteraard is als locatie wederom gekozen voor club GIGANT in Apeldoorn, waar we zowel het hoofdpodium als de theaterzaal gebruiken. Het programma zal dit jaar nog spectaculairder zijn met een mix van gevestigde namen en nieuw talent. Uiteraard ontbreekt de expositie niet.

De eerste bands die wij introduceren zijn de mighty death/black dinosaurs CRIMSON MOONLIGHT uit Zweden en de Nederlandse gothic-metal verrassing NEMESEA.

Aan de line-up worden de komende maanden nog 13 bands toegevoegd, en uiteraard werken we aan een mooi programma voor de theaterzaal met interviews, akoestische optredens, debat en fun!