STEELPANTHER NAAR AMSTERDAM

steel_panther_group

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op donderdag 1 november komt Steel Panther, de zelfbenoemde ‘hottest band out of Hollywood since Mötley Crue, Guns ‘N Roses and Poison ruled the Sunset Strip’ naar Amsterdam voor hun eerste Nederlandse clubshow. Na een weergaloze show op het metal festival Fortarock eerder dit jaar, is de hoofdstedelijke Melkweg Max dit keer aan de beurt. De voorverkoop start morgen, woensdag 27 juni, om 10.00 uur.

Met het vorig jaar verschenen tweede album ‘Balls Out’, hebben de satirische hairmetal revivalists hun reputatie als beste foute band van het decennium definitief gevestigd. Op de opvolger van het alom geprezen ‘Feel The Steel’ uit 2009 bewandelen de goed geföhnde heren weer vol overtuiging de grens tussen parodie en hommage en is het weer drie kwartier lang compleet 1987. Ook ditmaal krijgt de band weer versterking van buitenaf. Na bijdragen van bands als Slipknot, Anthrax en The Darkness op het debuut album, krijgt de band op ‘Balls Out’ hulp van Nickelback’s Chad Kroeger op het prijsnummer ‘It Won’t Suck itself’.

Steel Panther is inmiddels wereldwijd een legendarische band geworden, met een geweldige live reputatie. Met een verleden in bands als L.A. Guns, Racer X en Rob Halford’s (ex-Judas Priest) band Fight, waren de leden al geen kleine jongens in de LA metal scene, maar het succes van Steel Panther lijkt wereldwijd niet te stoppen met uitverkochte shows in Amerika en Australië, een Engelse tour met Def Leppard en Mötley Crüe en een kruistocht langs Europese festivals als Hellfest, Rock Am Ring en Download. Nu komen ´Michael Starr´, ´Satchel´, ´Lexxi Foxx´ en ´Stix Zadinia´ gelukkig ook eindelijk Amsterdam veroveren.

aanvang: 20.00 uur tickets à €20,00 + lidm. verkrijgbaar via www.melkweg.nl, www.ticketservice.nl