Effe luisteren Augustus/September 2012

Effe Luisteren! is een onderdeel in Aardschok waarin we jullie maandelijks luistertips voorschotelen; welke muziek staat eraan te komen? We zoeken voor jullie naar websites waar nummers te beluisteren, en soms ook te bekijken zijn van albums die in de nabije toekomst het daglicht zullen zien.

 

 

FF LUISTEREN

  • Het thrashinstituut TESTAMENT biedt het nummer ”True American Hate“ van het nieuwe album ‘Dark Roots Of Earth’ gratis aan op hun website. Daar beloven ze meer nummers vrij te geven zodra het aantal ‘likes’ op Facebook stijgt. Dus wie weet zijn er inmiddels meer nummers te beluisteren. www.testamentlegions.com
  • De nieuwe single van MÖTLEY CRÜE heet ”Sex“ en staat inmiddels verspreid over het hele net. Het nummer is echter geen voorproefje op een nieuw album, maar wordt door het kwartet gebruikt om hun (Amerikaanse) toer met Kiss kracht bij te zetten.
  • Benieuwd hoe DEW-SCENTED klinkt met vier Nederlanders in de gelederen? Via de officiële website zijn de nummers, beide geschreven door MARVIN VRIESDE (SEVERE TORTURE), ”Thrown To The Lions“ en ”Sworn To Obey“ te beluisteren. www.dew-scented.de

FF KIJKEN

  • Op de YouTube-pagina van Century Media kun je een zestig minuten durende documentaire vinden over zanger SCOTT VOGEL en zijn hardcoreband TERROR. www.youtube.com/user/centurymedia
  • Voor een thrashgranaat van anderhalve minuut laat je natuurlijk geen hele filmploeg aanrukken, daar maak je gewoon een getekende video bij. MUNICIPAL WASTE’s derde video van ‘The Fatal Feast’ heet ”You’re Cut Off“ en is veruit het leukste nummer van de plaat. www.facethewaste.com
  • Onze grindende vrienden van RECTAL SMEGMA hebben een nieuwe kijkcijferhit gemaakt met hun nieuwe mascotte BOBO THE CLOWN in de hoofdrol. www.rectalsmegma.com
  • KISS heeft een nieuwe single uitgebracht: ”Hell Or Hallelujah“. Op internet roteert een video waar de band het nummer live vertolkt in London op 4 juli. Even zoeken op YouTube dus. Voor een video met teksten en stills kun je terecht op de officiele website www.kissonline.com
  • De Engelse thrashband EVILE heeft ”In Memoriam“ in een video verpakt. De song is opgedragen aan hun overleden bassist MIKE ALEXANDER, die in 2009 stierf door een bloedprop in zijn longen. www.youtube.com/user/EvileVevo