NIEUWE NAMEN EINDHOVEN METAL MEETING

EMM_2012

OBITUARY (met een special old school setlist), BRUJERIA, MACABRE, PSYCROPTIC, BLACKLODGE, THE AMENTA en THE NEW DOMINION zijn de nieuwe namen voor de EINDHOVEN METAL MEETING die op 14 en 15 december in de Effenaar te Eindhoven zal plaatsvinden.

 Hier de lijst met de tot nu toe bekend gemaakte bands: THE AMENTA, ANCIENT RITES, BLACKLODGE, BRUJERIA, CARACH ANGREN, CHRIST AGONY, DARK TRANQUILLITY, DEATHSTARS, DEBAUCHERY, THE DEVIL’S BLOOD, DISHARMONIC ORCHESTRA, DJERV, DUNDERBEIST, DUST BOLT, ENTHRONED, EXCREMENTORY GRINDFUCKERS, FLOTSAM & JETSAM, GORATH, GOSPEL OF THE HORNS, HAEMORRHAGE, HERDER, KRUX, MACABRE, MY DYING BRIDE, OBITUARY, PSYCROPTIC, SATYRICON, SODOM, TAAKE, THYRFING, TOTENMOND, THE NEW DOMINION en ZOMBIE INC.

Info: www.eindhovenmetalmeeting.com