Line-up jubilerend Brainstorm Festival compleet!

Noorse bands completeren line-up voor vijfde editie van cultureel rock- en metalfestival

Met het vastleggen van Antestor (NO) en Social Suicide (NO) is de line-up van het Brainstorm Festival 2012 compleet. Op 2 en 3 november staan liefst 15 (inter)nationale namen op de planken in club Gigant in Apeldoorn voor deze vijfde editie van het culturele rock-, hardcore- en metalfestival.

 

Recent werd bekend dat ook Inhale/Exhale (USA), Illuminandi (PL), Aliens Ate My Setlist (D) en Grim Ordeal (NL) te zien zijn tijdens het Brainstorm Festival. Eerder legde de organisatie onder meer Oh Sleeper (USA), Seventh Angel (UK), Myrath (TUN), In Mourning (S), The Letter Black (USA) en Nemesea (NL) vast.

 

Door het afzeggen van Crimson Moonlight (S) en Inevitable End (S) ontstonden er recent gaten in de programmering, die nu zijn opgevuld door Antestor en Social Suicide. Beide Noorse bands hebben hun spore

alt

n reeds dik verdiend in de muziekindustrie.

De black-sorrow metalband Antestor staat voor het eerst in Nederland op de planken en houdt meteen een releaseparty om het uitbrengen van hun nieuwe album te vieren. Social Suicide brengt aanstekelijke punk/hardcore, waarmee de band vaandeldrager van de Noorse hardcore-scene is geworden.

Naast optredens biedt het Brainstorm Festival jaarlijks een alternatieve programmering in de theaterzaal van de club, met debat, unplugged optredens en bandinterviews. Ook is er jaarlijks een expositie te zien.

 

Meer informatie: www.brainstormfestival.com.