WIN KAARTEN VOOR THE PINEAPPLE THIEF IN METROPOOL

alt

 

Progrockers opgelet! Zaterdag 1 december speelt THE PINEAPPLE THIEF in METROPOOL, Hengelo (OV). Deze productieve Engelse bands leverde al negen studioalbums af in nauwelijks dertien jaar. ‘All The Wars’ is het nieuwste werkstuk en kreeg van ons deze maand 86 punten toebedeeld. In het bijhorende interview spreekt bandleider Bruce Soord rechtstreeks tot ons: ‘Ik hoop dat de Nederlandse fans het nieuwe album een kans geven’. En die kans krijgen we, want The Pineapple Thief komt binnenkort naar Nederland. Het nieuwe geweldige album zal ongetwijfeld centraal staan in de nieuwe set. Ze nemen ook nog eens ‘die andere’ geweldige Engelse progband mee: INME. Jij kan hier bij zijn. In samenwerking met Metropool geeft Aardschok 2×2 kaarten weg. Mail met als onderwerp ‘Pineapple’ naar redactie@aardschok.com en wie weet zijn ze voor jou! De loting sluit zondag 30 september.

 

alt