WIN KAARTEN VOOR CRADLE OF FILTH!

alt

Woensdag 7 november zal het er heet aan toe gaan in de Haarlemse concertzaal Patronaat: CRADLE OF FILTH, GOD SEED en ROTTING CHRIST trappen daar af voor hun Europese tournee! Om de feestvreugde te verhogen mogen wij twee prijswinnaars blij maken met twee tickets elk. Wil jij erbij zijn? Mail het antwoord op onderstaande vraag naar redactie@aardschok.com met als onderwerp CRADLE OF FILTH.


Vraag: Waar en wanneer speelde Cradle of Filth voor het laatst in Nederland?


Wil je overigens een handtekening scoren of een praatje maken met Dani en zijn vamps? Dat kan ook. De heren zijn tussen 17:30 en 18:00 namelijk te vinden in de Suburban Record Store. Voor meer informatie ga je naar de onderstaande webpagina.

www.suburban.nl/2012/news/cradle-of-filth-houdt-signeersessie-in-de-suburban-record-store