WIN KAARTEN VOOR ZWOLSCH ZWAAR NIEUWJAAR

hedon

Op zaterdag 5 januari vindt in Zwolle het gloednieuwe indoor metalfestival ZWOLSCH ZWAAR NIEUWJAAR plaats. Er zullen in totaal acht bands optreden, verdeeld over twee zalen. In Hedon spelen: VANDERBUYST, GRAND SUPREME BLOOD COURT, MELECHESH en BLIKSEM. De optredende bands bij de buren in het Popfront zijn: GRINDBASHERS, WIKSER, NOT OTHERWISE SPECIFIED en ORTEGA. De zalen gaan open om 18.30 uur en om 19.00 uur start de eerste band. In de voorverkoop kosten de kaarten 17,50 euro. Aan de deur 20 euro. Voor meer info check: www.hedon-zwolle.nl


Aardschok mag 3 x 2 mensen op de gastenlijst zetten voor dit metalgebeuren. Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje met het juiste antwoord op de onderstaande vraag te sturen naar redactie@aardschok.com met als onderwerp: ZWOLSCH ZWAAR NIEUWJAAR.

Vraag: Welke band speelt deze avond een thuiswedstrijd?