NEUROTIC DEATHFEST EERT CHUCK SCHULDINER

neurotic13

De line-up van de tiende editie van NEUROTIC DEATHFEST, dat van 3 t/m 5 mei in de zalen van 013 te Tilburg plaatsvindt, ziet er met bands als CARCASS, NECROPHAGIA, CRYPTOPSY, VADER, POSSESSED en PIG DESTROYER al indrukwekkend uit. Meest interessant op de vrijdag lijkt echter het exclusieve, Europese optreden van DEATH TO ALL. De band bestaat voor een groot deel uit voormalige DEATH-muzikanten die de muziek van de in 2001 overleden zanger/gitarist, componist en bandleider CHUCK SCHULDINER eren. De drummers tijdens de Amerikaanse ‘Death To All Tour 2012’ waren GENE HOGLAN (speelde op de albums “Individual Thought Patterns” en “Symbolic”), DANNY WALKER (INTRONAUT, BEREFT) en SEAN REINERT (“Human”). De bassisten: STEVE DIGIORGIO (“Human” en “Individual Thought Patterns”) en SCOTT CLENDENIN (“The Sound Of Perseverance”). De gitaristen: PAUL MASVIDAL (“Human”), SHANNON HAMM (“The Sound Of Perseverance”) en BOBBY KOELBLE (“Symbolic”). Tot slot de zangers: MATT HARVEY (EXHUMED) en CHARLES ELLIOTT (ABYSMAL DAWN en BEREFT). Meer informatie over het festival staat op www.neuroticdeathfest.com.