Verdien een girlie of shirt van theName

Metalband theNAME timmert al een aantal jaar aan de weg. De band deed met name voorprogramma’s voor bands als Epica, Y&T, Krypteria en Delain. Zowel in Nederland als in België en Duitsland. Daarnaast bracht theNAME diverse CD’s op de markt.

Nu is het tijd voor het echte werk: om de beste theNAME-CD ever te maken. Daarom zit de band nu in de studio van Jochem Jacobs, de (inmiddels ex-) gitarist is van het befaamde Textures. Zo zegt Jacobs over theNAME: ‘Dit is echt een band met een enorme drive. Ze zijn lekker eigenzinnig en hebben een hoog niveau wat het extra tof maakt om er nog net even meer uit te halen. We zijn net begonnen met de opnames, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het een hele vette plaat gaat worden.’

Dit is een goed begin van het nieuwe jaar voor theNAME, want naast het starten van de opnames voor hun nieuwe album kun je de band ook bewonderen in de nieuwe lookbook van Attitude Holland. ‘Raw like a rockstar’, zo is de lookbook betiteld. En dat sluit perfect aan bij deze band. Want theNAME heeft misschien wat tegenslag gehad in het verleden; ze geven nooit op.

 

Zo verteld oprichter / songwriter Silas: ‘theNAME zit in ons hart, dus we kunnen niet anders dan er voor blijven vechten om rockende liveshows te geven en ons publiek te bereiken. Als de cd klaar is, zul je ons weer overal zien knallen.’

Jij kunt een full color girlie of t-shirt verdienen door vóór 4 februari een mailtje te sturen aan prijsvraag@aardschok.com en daarin aan te geven wat je wilt ontvangen (girlie of shirt), in welke maat, en vooral: waarom jij?

Meer informatie over theNAME vind je op: www.thename.nl en www.facebook.com/theNamerockmetal

De lookbook van Attitude Holland vind je hier: http://www.attitudeholland.nl/lookbook/

Filmpje over het maken van de lookbook: http://www.youtube.com/watch?v=AqKBVRh_zLo

———————————————————————————————————————————-