EERSTE NAMEN EINDHOVEN METAL MEETING BEKENDGEMAAKT

EMM

Op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2013  vindt in de Effenaar de jaarlijkse Eindhoven Metal Meeting plaats. Dit jaar voor het eerst drie dagen, met op de donderdag een speciale thrash- en heavy metal-party in de grote zaal. Het programma hiervoor wordt binnenkort bekendgemaakt. De eerste namen voor de vrijdag en zaterdag van EMM 2013 zijn: THERION, CORONER, ARCTURUS, BELPHEGOR, ARKONA, DESTRÖYER 666, IMPALED NAZARENE en THE DEVIL.
 Er zijn twee verschillende early bird tickets verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt). Een tweedaags early bid combi-ticket (vrijdag 13 en zaterdag 14 december) kost 55 Euro, plus eventuele administratiekosten. Een driedaags early bird combi-ticket (donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 december) kost 75 Euro, plus eventuele administratiekosten.