JEFF HANNEMAN OVERLEDEN

hanneman

SLAYER-gitarist JEFF HANNEMAN is vandaag om 20.00 uur onze tijd overleden aan leverfalen. Hij was al langere tijd verslaafd aan de alcohol, wat zijn terugkeer bij Slayer dwarsboomde. Hij was een van de oprichters van Slayer en schreef wereldnummers als ‘Angel Of Death’ en ‘Raining Blood’. We wensen zijn familie en bandmaten veel sterkte met het verwerken van dit verlies. 

Hier het eerste persbericht: Slayer is devastated to inform that their bandmate and brother, Jeff Hanneman, passed away at about 11AM this morning near his Southern California home. Hanneman was in an area hospital when he suffered liver failure. He is survived by his wife Kathy, his sister Kathy and his brothers Michael and Larry, and will be sorely missed.

Our Brother Jeff Hanneman, May He Rest In Peace (1964 – 2013)