NIEUWE ALTER BRIDE UIT OP 27 SEPTEMBER

AB

‘Fortress’ is de titel van het vierde ALTER BRIDGE-album dat op 27 september bij ons zal verschijnen. Het is drie jaar geleden dat ‘ABIII’ het daglicht zag. Zanger Myles Kennedy, gitarist Mark Tremonti, bassist Brian Marshall en drummer Scott Phillips hebben het album in samenwerking met producent Michael ‘Elvis’ Baskette in Florida opgenomen. Het album beslaat dertien tracks, waaronder „Cry Of Achilles”, „Bleed It Dry”, „Farther Than The Sun”, „All Ends Wel” en het epische titelnummer „Fortress”. Alter Bridge zal het album met een Europese toer ondersteunen onder andere op 25 oktober in de AB te Brussel en 3 november in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Voor degene die niet genoeg van AB kan krijgen is ook de show op 4 november in de Mitsubishi Electric Hall (de vroegere Phillips Halle) in Düsseldorf een optie.