De complete line-up voor het BRAINSTORM FESTIVAL 2013 is bekend.

De complete line-up voor het BRAINSTORM FESTIVAL 2013 is bekend. Als headliner is de Finse death-doom formatie SWALLOW THE SUN vastgelegd. Als co-headliners treden THEOCRACY (USA), BENEA REACH (NO) en REINXEED (S)op. Hier het complete overzicht per speeldag:

Vrijdag 1 november
REINXEED (S)
SACRIFICIUM (D)
ANTIDEMON (BRA)
THE CHARM THE FURY (NL)
MY ENDLESS WISHES (S)
STARTLED BY SILENCE (NL)

Zaterdag 2 november
SWALLOW THE SUN (FIN)
THEOCRACY (USA)
BENEA REACH (NO)
SLECHTVALK (NL)
ANTIMATTER (UK)
TODAY FOREVER (D)
ALIENS ATE MY SETLIST (D)
SLEEPING ROMANCE (ITA)
SENSE VS. SANITY (NL)

Naast de shows in de grote zaal van GIGANT in APELDOORN biedt het BRAINSTORM FESTIVAL een programmering in de bijbehorende theaterzaal (o.a. RACHÉL LOUISE), een kleine metalmarkt en een expositie. De voorverkoop is reeds begonnen. Er zijn zowel dag- als weekendtickets beschikbaar. Check snel onder ‘tickets’ hoe ook jij dit festival mee kunt maken!

Let op: Bezoekers die op zaterdag komen of het hele weekeinde aanwezig zijn, kunnen zaterdag 9 november flinke korting krijgen tijdens de afterparty van het BRAINSTORM FESTIVAL in GIGANT, APELDOORN. Als headliner voor die show is ORPHANED LAND (ISR) vastgelegd.