DER RING – GRÜNE HÖLLE ROCK VERPLAATST NAAR GELSENKIRCHEN

Metallica 01

Het driedaagse festival DER RING – GRÜNE HÖLLE ROCK is verplaatst naar de Veltins Arena in Oberhausen, het Schalke 04 stadion op zo’n 60 kilometer van de Nederlandse grens. Reden is de weigering van de mede-organisator en eigenaar van het terrein om zijn deel van de onkosten voor zijn rekening te nemen. Boekingsbureau DEAG verhuist met alle bands naar Gelsenkirchen. Op het driedaagse festival (29 t/m 31 mei) dat tot ROCK IM REVIER is omgedoopt zijn MUSE, KISS en METALLICA de headliners.

Vrijdag: Anathema, And They Will Know Us By Our Trail Of Dead, Any Given Day, Black Tongue, Decapita­ted, Deez Nuts, Dir En Grey, Emmure, Eskimo Callboy, Exodus, Faith No More, Goji­ra, Hate­breed, Kreator, Meshuggah, Metal­lica, Rise Of The Northstar, Stick To Your Guns, Testament, Unearth en Within Temptation.

Zaterdag: Arcane Roots, Babymetal, Brant Bjork, Chevelle, Eisbrecher, Incubus, Kvelertak, Limp Bizkit, Muse, Orange Goblin, Orchid, Paradise Lost, Poets Of The Fall, Purson, Saint Vitus, Trigger­fin­ger en Truckfigh­ters.

Zondag: Accept, Airbourne, Anti-Flag, Black Map, Blitz Kids, The Darkness, Dr. Living Dead!, Epica, Five Finger Death Punch, Gallows, Hang The Bastard, Hellyeah, Ig­nite, Judas Priest, Kiss, Kissin’ Dynamite, Mad Caddies, Sick Of It All, Tox­pack en Turbonegro.

Kaarten voor DER RING blijven geldig voor ROCK IM REVIER. De ‘nieuwe’ voorverkoop voor het festival start op 9 april

 

www.der-ring.de