DORO HEADLINER DOKK’EM OPEN AIR

Doro

De Duitse rock- en metalgodin DORO komt exclusief naar Friesland om daar het meerdaagse metalfestival Dokk’em Open Air af te sluiten. Deze grande dame van de heavy metal is een levende legende, met miljoenen fans over hele wereld. Eveneens exclusief bevestigd is de Zweedse death metalformatie SOILWORK, die met hun nieuwste plaat ‘The Ride Majestic’ alleen maar lovende kritieken oogstte. De energieke Zweedse death/ death‘n’roll-band ENTOMBED A.D. is ook toegevoegd aan de line-up van Dokk’em Open Air. Eerder al werd bekend dat TESTAMENT, MOONSPELL, DRAGONFORCE, FINNTROLL, GRAVE en PRIMORDIAL ook op het festival spelen. Dokk’em Open Air vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2016 in Dokkum, tickets met early-bird korting zijn nu verkrijgbaar via de website. Alle informatie over het festival is te vinden op www.dokkemopenair.eu.

 

 

dokkem