FORTAROCK BIJNA COMPLEET

Met de toevoeging van Children of Bodom, Hammerfall, Batushka, Myrkur, Monomyth, Komatsu, Ploegendienst en Temple Fang is de line-up van FortaRock 2019 nagenoeg compleet.

Eerder waren Amon Amarth, Behemoth, Amorphis, Animals As Leaders, Katatonia, Symphony X, Bloodbath, Atreyu, Cult of Luna, Enslaved, Uncle Acid And The Deadbeats, Kadaver, Decapitated, Gloryhammer, Ne Obliviscaris, Monolord, Intervals, Allegaeon en God Mother al bevestigd voor het festival, wat dit jaar plaatsvindt op 1 en 2 juni in het Nijmeegse Goffertpark. Power Trip heeft helaas het optreden op FortaRock geannuleerd en Behemoth is verplaatst van zondag naar de headliner-spot op zaterdag. De Poolse band komt met een volledige festivalproductie naar Nijmegen om voor een passend en FortaRock-waardig slot van de eerste festivaldag te zorgen.

Binnenkort worden er nog enkele namen toegevoegd voor met name de programmering in Hank’s Garage. Een splinternieuw podium; een hide-out waar fans van ruige muziek en lekkere biertjes hun hart kunnen ophalen! 

De kaartverkoop van FortaRock 2019 is reeds begonnen via  www.fortarock.nl. Op deze website is tevens informatie over de bands en alle praktische informatie te vinden.