BETER LAAT DAN NOOIT!

Vanaf vrijdag 24 juli ligt AARDSCHOK 8/9-2020 in de winkels. Een paar dagen later dan eerder aangekondigd, maar dan krijg je ook wat. We hebben als eerste blad in Europa een exclusief interview met METALLICA naar aanleiding van hun in augustus te verschijnen release ‘S&M2’.

We begrijpen dat je misschien niet naar de winkel kunt om de Aardschok aan te schaffen, maar je kunt de Aardschok vanaf nu al wel bij ons bestellen. We hebben begrepen dat de postbezorging iets trager verloopt dan voor de coronaperikelen.

In verband met de Belgische feestdag op 21 juli zijn de postkantoren vanwege een ‘brugdag’ ook op maandag 20 juli gesloten. Aardschokken kunnen in België dus pas op woensdag 22 juli bij het postkantoor afgegeven worden.

 • – – – – – – – –

Vanaf 22 juli moeten we onze verzendkosten voor Aardschok 8/9-2020 aan jullie doorberekenen.

 • Voor NEDERLANDERS  7,00 + 3,64 portokosten = euro 10,64 overmaken naar:
 • IBAN: NL29 INGB 0688 6651 60 tnv. Aardschok te Son.
 • Of betaal euro 10,64 op de site met iDeal
 • Je kunt ook per PayPal betalen: maak dan euro 11,50 over naar redactie@aardschok.com
 • Voor BELGEN  7 + 7,50 portokosten = euro 14,50 overmaken naar:
 • BE49 0013 6773 6271 tnv Mike van Rijswijk te Hechtel-Eksel.
 • Of betaal euro 14,50 op de site met Bancontact

OTHER COUNTRIES CAN ORDER AARDSCHOK THROUGH PAYPAL:

Send 15,50 Euro to PayPal-account: redactie@aardschok.com

 • Don’t forget to state your address.
  • – – – – – – – – – – – – –  – – – – – – – – – – – – –  – – – – – – – – – – –  – – – – – – – – – – – – –
  • AARDSCHOK 8/9-2020 STORIES & INTERVIEWS: METALLICA, AVATAR, WARKINGS VICIOUS RUMORS, BLUES PILLS, THUNDERMOTHER, ONSLAUGHT, DARK SARAH, PAIN OF SALVATION, LIONHEART, ALCATRAZZ, DEE SNIDER, MISHA ‘BULB’ MANSOOR (Periphery), MAD MAX, PRIMAL FEAR, PRIMITIVE MAN, GAEREA, UNLEASH THE ARCHERS, BLACK CROWN INITIATE, INCANTATION & more.
  • SPECIALS: NEW WAVE OF BRITISH HEAVY METAL: DE SINGLES en AC/DC: 40 JAAR ‘BACK IN BLACK’.
  • VERDERVeel CD-recensies en update lijsten van alle festivals, concerten en CD-releases.