AARDSCHOK 1/2 IS DOOR DE LOCKDOWN ALLEEN BIJ ONS TE BESTELLEN

Vanwege de verlengde lockdown zal de nieuwe editie van Aardschok in Nederland niet in de winkels komen te liggen. We hebben daarom besloten om de online lockdown-actie te verlengen. Aardschok 3/4 verschijnt op 9 maart (als de lockdown op dat moment opgeheven is).Je kunt op dit moment Aardschok 1/2-2021 via onze website bestellen voor de speciale lockdown-prijs van 8 euro en dat is inclusief de verzendkosten (klik op de button rechts op de openingspagina van www.aardschok.com).

Deze actie geldt alleen voor verzending binnen Nederland!
Je kunt ook per PayPal betalen: maak dan 8,50 euro over naar redactie@aardschok.com
Vergeet niet om jouw adres te vermelden!

In Aardschok 1/2 staan onder andere interviews met: Epica, The Dead Daisies, Michael Schenker, Accept, Bark, Todd La Torre, Tribulation, FireForce , Dave Ellefson, Trouble, Therion, Soen, Crystal Viper, Asphyx en The Pretty Reckless. Daarnaast het eerste deel van de special over klassieke live-albums, de jaarlijsten van de redactie en de nieuwjaarsprijsvraag.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –  – – – – – – – – – – – – – – – – – – –


Vanwege de lockdown komt de volgende Aardschok twee weken later uit dan eerder aangekondigd.

AARDSCHOK 3/4-2021 STORIES & INTERVIEWS:

Op het moment werken we hard aan de uitgave van Aardschok 3/4. 
Hierin komen onder meer interviews met Alice Cooper, Thunder, Evanescence, Evergrey, Moonspell, Transatlantic, Witherfall, Liquid Tension Experiment, Orden Ogan en The Quill. En we hebben wat specials, waaronder het tweede deel van de klassieke livealbums.


Aardschok 3/4 zal op 3 maart naar alle abonnees verstuurd worden, en – als de lockdown niet verlengd wordt – op 9 maart in de winkels liggen. 
Wil je niet misgrijpen, bestel Aardschok dan vóór 3 maart bij ons, want dan hoef je geen verzendkosten te betalen.Aardschok 3/4 kost dan zowel voor Nederlanders als Belgen 6,95 euro.

  • Voor Nederlanders IBAN: NL29 INGB 0688 6651 60 tnv. Aardschok te Son.
  • Voor Belgen BE49 0013 6773 6271 tnv Mike van Rijswijk te Hechtel-Eksel.
  • Je kunt ook per PayPal betalen: maak dan euro 7,50 over naar redactie@aardschok.com 

Vermeld bij betaling wel jouw adres!