IRON MAIDEN NAAR GRASPOP EN GELREDOME ook Within Temptation & Evanescence verplaatsen tour naar 2022

Iron Maiden heeft zijn  tournee verschoven naar 2022.

Het concert in de Gelredome te Arnhem is nu op maandag 27 juni 2022. Support-act is Airbourne.

Het concert in het Antwerpse Sportpaleis is afgelast, maar daarvoor is Graspop weer terug op de kalender voor de Maiden-fans. Iron Maiden sluit op donderdag 16 juni de Graspop Metal Meeting af. Eerder werd al Judas Priest als headliner van de zaterdag bekendgemaakt.

 

Vanwege de voortdurende onzekerheid omtrent het verloop van de COVID-19-pandemie in Europa hebben Within Temptation en Evanescence besloten om de langverwachte Worlds Collide Tour te verplaatsen naar het voorjaar van 2022:

Zondag 20 maart en maandag 21 maart Paleis 12 – Brussel
Maandag 11 april en dinsdag 12 april  Ziggo Dome – Amsterdam