Neiuws AliennatioN september

Na een zoektijd van een aantal maanden heeft de metal/stoner/grunge band AliennatioN de nieuwe gitarist gevonden in de persoon van Randy Picauly. Randy zal samen met Paul de songwriting, gitaar en vocalen voor zijn rekening nemen en is de juiste invulling gebleken voor het nieuwe stoner/grunge-straatje dat deze metalband uit het noorden van het land is ingeslagen."

"AliennatioN, bestaande uit zanger/gitarist Paul, drummer Geert, zanger/gitarist Randy en bassist Martijn, zal bezig gaan met het uitwerken van bestaande nummers en schrijven van nieuwe nummers die binnenkort zullen worden opgenomen en uitgebracht op een EP. De bestaande nummers zijn te horen geweest tijdens concerten in het eerste half jaar van 2007 en zullen een aantal van jullie misschien bekend voor komen."

"Tevens zal zeer, na afwezigheid van meer dan een half jaar, onze eigen website weer de lucht in gaan. De myspace.com profielpagina van AliennatioN heeft gedurende deze tijd dienst gedaan als website. Door het faillissement van onze host is de site aliennationcrew.com een tijd niet op te vragen geweest. Mede door dit faillissement zal de naam worden veranderd in aliennationcrew.nl."

"Come and check out AliennatioN soon!