NIEUWE IRON MAIDEN-DVD VERSCHIJNT IN FEBRUARI

Met de start van de nieuwe wereldtoer van IRON MAIDEN, verschijnt begin februari ook voor het eerst de legendarische ‘Life After Death’-muziekvideo uit 1985 op DVD, natuurlijk in een zowel stereo als 5.1 mix. De release is het tweede deel in de DVD-serie ‘The History Of Iron Maiden’. Naast ‘Life After Death’ op disc 1, staat op disc 2 een 50 minuten durende documentaire over de geschiedenis van de band in de jaren 1984 en 1985, 50 minuten van het eerste Rock In Rio-festival uit 1985 en de lange versie van de ‘Behind The Iron Curtain’-documentaire, die tot nu toe niet eerder verschenen is, en destijds te zien was op MTV. De nieuwe Somewhere Back In Time World Tour 2008 gaat op 1 februari in Mumbai (India) van start, waarna de band in de zomer van volgend jaar op de grote festivals in Europa te zien is. Op www.ironmaiden.com is al een voorproefje te zien van de nieuwe DVD.