Wanted: Jonge metalbands!

Zie jij het zitten om met jouw band Bibelot op haar grondvesten te laten schudden? En zijn jullie tussen de 12 & 19 jaar oud? Dan zijn wij op zoek naar jou! De High School Music Competition (HSMC) van de Zuid-Hollandse Popunie op zoek naar jonge metalbands acts. Inschrijven kan tot 10 december. Half december zal een ervaren demojury de zes beste acts selecteren. Deze treden op tijdens de voorronde die op vrijdag 15 februari in Bibelot, Dordrecht plaatsvindt. Jouw act krijgt daar 20 minuten de tijd om zoveel mogelijk kabaal te maken. Na afloop van de voorronde stuurt de jury de beste twee acts door naar de finale. De finalisten krijgen een speciale opdracht mee: Ze moeten een track maken van een Nederlandstalig gedicht. Hierbij krijgen zij hulp van ervaren artiesten zoals Textures tijdens de workshopdag op 23 maart in de oefenruimtes van WaterFront, Rotterdam. Tijdens de finale op zondag 18 mei in de grote zaal van het Paard van Troje (Den Haag), performen zij de bewerking van het gedicht en een aantal eigen songs. De winnaars maken kans op een prijzenpakket met een totaalwaarde van ruim € 5.500,- dat bestaat uit o.a: geldprijzen, studiotijd, cd producties, kledingpakketen, promotiemateriaal, workshops van artiesten naar keuze en meer! Vervolgens, of je nu wint of niet, worden alle nieuwe songs vastgelegd op de promotie cd School’s Out! De HSMC gaat deze voor jou verspreiden onder podia, festivals, platenmaatschappijen enzovoorts. Bovendien krijg jijzelf ook een hele stapel. Niet verkeerd toch? Inschrijven doe je door vòòr 10 december een (demo) cd, biografie, promofoto samen met het inschrijfformulier op te sturen naar de Zuid-Hollandse Popunie. Meer info en het inschrijfformulier is te vinden op www.highschoolmusiccompetition.nl