Gratis complete album download band Ventolin

"Ventolin’, wie denkt dat het hier een cara medicament betreft zit er naast. Het betreft hier een rockband uit Deventer waarvan de leden allen gebukt gaan onder een chronisch zuurstof gebrek. “Een naam voor de band was dan ook niet zo moeilijk toen ze elkaar tegen kwamen bij de apotheker”, aldus ‘Michel Arntz’ bassist van de band.

Sinds ze hun debuut cd uit hebben gebracht op 1 oktober van, waar wij in september al over berichtten (zie dit artikel), komen er bijna alleen maar positieve reacties. De leukste reactie de ze kregen was de volgende: “zijn er tegenwoordig ook al cd’s van Ventolin?”

En om alvast in de kerstsfeer te komen heeft de band nu besloten om de cd gratis beschikbaar te maken op hun website. Door je in te schrijven op de website kan je het album gratis downloaden.

En dan rijst bij de mensen die de cd al hebben gekocht natuurlijk de vraag of dit wel eerlijk is, en waarom zij er wel voor moeten betalen en anderen niet. De band zegt daarover het volgende: “We geven geen fysieke cd’s weg, dat kunnen we ook niet betalen. We zien een enorme interesse en gezien het feit dat we bijna uitverkocht zijn is dit een mooie kans voor mensen om toch met onze muziek kennis te maken. De echte muziek liefhebber wil toch liever een CD dan een mp3tje en kan deze dan als nog bestellen. Uiteraard zolang de voorraad strekt.”.

De cd is deze maand(december) te downloaden door je te registreren op www.ventolinmusic.com en je ontvangt het hele album getiteld “Inhalor” gratis in je mailbox.

Je kan ook eerst een voorproefje nemen op de myspace van Ventolin www.myspace.com/ventolinmusic