Maiden setlist

De setlist die Iron Maiden in elk geval tijdens de eerste helft van de Somewhere Back In Time tour hanteert. Wat vinden we ervan, wie naar Assen, Graspop of Wacken gaat om ze te zien/horen? 1. Intro/Churchill’s Speech 2. Aces High 3. Two Minutes To Midnight 4. Revelations 5. The Trooper 6. Wasted Years 7. The Number Of The Beast 8. Run To The Hills 9. Rime Of The Ancient Mariner 10. Powerslave 11. Heaven Can Wait 12. Can I Play With Madness 13. Fear Of The Dark 14. Iron Maiden 15. Moonchild 16. The Clairvoyant 17. Hallowed Be Thy Name Om tot een voor mij wat meer richting ideale Maiden-set te komen, haal ik uit de reguliere set de nummers waarvan ik vind dat ze er niet thuishoren en vervang ze door een song van hetzelfde album. Bij de toegiften vervang ik naar eigen believen omdat Seventh Son Of A Seventh Son sowieso in de verste verte niet kan tippen aan de andere jaren tachtig Maiden-albums. Dan krijg je dit 1. Intro/Churchill’s Speech 2. Aces High 3. Two Minutes To Midnight 4. Revelations 5. The Trooper 6. Deja Vu 7. The Number Of The Beast 8. 22 Acacia Avenue 9. Rime Of The Ancient Mariner 10. Powerslave 11. Loneliness Of The Long Distance Runner 12. Can I Play With Madness 13. Fear Of The Dark 14. Iron Maiden 15. Children Of The Damned 16. Die With Your Boots On 17. Hallowed Be Thy Name En omdat we zo enthousiast om nog meer roepen: 18. Alexander The Great