Orb of Torture – Stereolith

"Stereolith" is de eerste schijf van het uit Brussel afkomstige Orb of Torture. Deze band werd opgericht in 2002 en is een must voor de fans van old school deathmetal. De 3 tracks op dit schijfje staan bol van goede riffs, vette grunts en een strakke ritmesectie.

Orb of Torture bestaat uit:

  • Ben Olbrechts – Vocals
  • Tristan Vandorsselaer – Gitaar
  • Marlon Verbelen – gitaar
  • Jense Philips – Drums
  • Lars Herbaut – Bas

Zoals gezegd staan er 3 tracks op deze schijf. Deze tracks hebben een lengte die voor de doorgewinterde headbanger een mooie gelegenheid bieden om zijn of haar nekspieren nog eens goed te trainen. Luister maar eens naar "Death's solemn aura" of de afsluiter "The pathetic selector'. Dit is genieten vanaf het eerste moment .

Mocht je van old school deathmetal houden en wil je meer weten over Orb of Torture en gelijk deze schijf aan willen schaffen, vereer ze dan eens met een bezoek op het welbekende myspace:http://www.myspace.com/orboftorture  of op hun website http://www.orboftorture.be