Pulverised – Mutilated face

Pulverised werd opgericht in 2005 en komt uit Den helder en omstreken. Dit is hun eerste demo en gelijk een schot in de roos. 3 tracks brutale in your face deathmetal vullen dit zilveren schijfje.

Pulverised bestaat uit:

 

  • Robert – Vocals
  • Cris – Gitaar
  • Manus – Basgitaar
  • Sander – Drums

Ok, de demo. Wat ik al zei is dat je hier te maken hebt met in your face deathmetal. Dus vanaf de eerste noot hoor je een zeer vette grunt a la Entombed, supersnelle drums en strak gitaarwerk. De band zegt beinvloed te zijn door onder andere Morbid angel en Suffocation. Dit kan je ook wel horen en toch weet Pulverised er een eigen draai aan te geven.  Mijn favoriet is de afsluiter "The arrival". Niet dat ik blij ben dat de demo dan afgelopen is, maar het is gewoon een heerlijk nummer.

Ook pulverized kan je vinden op myspace en wel op http://www.myspace.com/pulverisedband