Warmouth – Under destruction

Warmouth is afkomstig uit de bollenstreek van Nederland en dit is hun 2e demo. De band werd opgericht in 1997, maar het duurde tot 2005 voor de volgende bezetting een feit was:

  • Marc van Rijn – drums
  • Dirk den Haas – Vocals
  • Geert van Kujen – Gitaar
  • Jan Ravensbergen – Bas

Zoals gezegd is dit hun tweede demo en na het beluisteren hiervan, spijt het mij dat ik hun eerste demo niet heb gehoord. Wat een goede band. Op deze schijf word je getrakteerd op maar liefst 7 vette nummers. Persoonlijk vind ik dat er geen uitschieter tussen zit, maar dat komt omdat ik het hele schijfje gewoon geweldig vind. Een strakke produktie en goede sound. De grunt is wisselend van een strot a la Tom Araya tot een van de vetste grunts ooit, muzikaal zit het goed in elkaar….kortom deze demo verveelt geen minuut. Mocht je houden van een goede pot melodic deathmetal, luister dan gewoon vanaf het eerste nummer "Murder" tot aan de laatste tonen van "Feed the hate" en ik beloof je dat je geen spijt zal hebben van de aanschaf van deze demo

Ik ga er in ieder geval nog eens goed voor zitten.

 

tot de volgende keer