Effe Luisteren, Januari/Februari 2010

In de rubriek FF Luisteren speuren we maandelijks naar websites waar interessante, nieuwe deuntjes te beluisteren zijn. Ook hebben we nu de rubriek FF Kijken, aangezien het aantal clips dat door de sterke opkomst van YouTube wordt aangeboden immens groot is.

 

 

FF LUISTEREN

  • Ben E. King zal zich wellicht in zijn graf hebben omgedraaid toen hij vernam dat Lemmy Kilmister en Dave Lombardo zijn ”Stand By Me“ gingen opnemen, maar hij kan zich gerust weer terugdraaien, want het is een prachtig stukje muziek geworden. www.youtube.com/watch?v=fOPd0GgB0JI
  • Na de tragische dood van Lynn Strait kwam er ruim tien jaar geleden een eind aan het bestaan van Snot. Vorig jaar pakten de drie overgebleven leden de draad weer op met ex-Divine Heresy-zanger Tommy Vext, die dit jaar weer vertrok. Met wéér een nieuwe zanger aan boord begint de groep aan een derde leven, onder de naam Tons. Luister naar twee nummers op www.myspace.com/tonsrock
  • Van het nieuwe album ‘To Those Who Walk Behind Us’ van IllDisposed staat het nummer ”To Those Who Walk Behind Me“ op MySpace. www.myspace.com/illdisposed
  • Ja, inderdaad, hieronder staat een link van hier naar Tokio, maar die geeft dan ook directe toegang tot het downloaden van een nieuw en gratis nummer van Volbeat: ”A Warriors Call“. De band schreef het nummer voor de Deense bokser Mikkel Kessler, die het nummer tijdens zijn opkomst gaat gebruiken. Zoals je in de naam kunt zien lijkt de deal met Universal Records ook bezegeld. http://media.universal-music.de/dom/_artists/volbeat/freemp3/volbeat_a_warriors_call.zip

FF KIJKEN