Bolt Thrower doet extra show in Atak

Enschede – Vanwege de erg goede ontvangst van de speciale show van Bolt Thrower op 29 april, die binnen 40 uur uitverkocht, hebben de heren en dame besloten om nog een show in Atak te doen! Op 28 april zal Bolt Thrower het podium van de Grolsch Zaal betreden voor het speciale concert “No Grolsch, No Glory – The Prequel”. Support is er tot nu toe al van Benediction en meer namen volgen nog. Veel mensen die bij het afscheidsconcert van het oude Atakpand aan de Noorderhagen in 2008 waren konden helaas niet op tijd een kaartje voor de show van 29 april bemachtigen en deze hebben daarom van te voren al de kans gehad om een kaartje te bemachtigen voor 28 april. Gelukkig zijn er ook nog kaarten over voor de andere liefhebbers!
Vanaf zaterdag 13 februari om 14:00 start de online kaartverkoop. Net als bij de show van 29 april zal er alleen online verkoop zijn en betaal je slechts 5 euro voor het concert waar je een beugel en exclusief t-shirt voor krijgt!