Clint Camaro Chronicles

De bio is niet heel erg duidelijk over de herkomst en het verleden van deze band, maar wel is bekend dat ze in 2006 opgericht zijn en een poosje als The Spots hun regio (gelderland) onveilig hebben gemaakt met een mix van rock n roll en punkinvloeden. Begin 2009 werd besloten het roer enigzins om te gooien en de kant van de stonerrock op te gaan.

Voor me ligt wat hun eerste werk(?) met de nieuwe koers lijkt te zijn, en de band haalt de invloeden bij acts als KYUSS en Queens of the stone age vandaan. Ik moet eerlijk vermelden dat de 3 tracks (the fugitive, pretty red queen, en hit the road) me niet erg kunnen boeien. Muzikaal klinkt het allemaal wel vet, maar behoorlijk eentonig naar mijn smaak, ook in de teksten gaat het vaak over cliche’s als auto’s en vrouwen. Vaak worden de akkoorden het hele nummer door herhaald en daarbij een monotonige zang maakt dit tot een product wat het wellicht bij de echte liefhebbers wel redelijk zal kunnen doen, maar bij mij niet zal beklijven.

Mocht je ze zelf willen beluisteren, dan kan dat op: www.myspace.com/clintcamarochronicles.