MOTION GLUE – motion glue

alt

Motion Glue is een Belgische band, opgericht in 2007, presenteer hier haar eerste 4 track demo. Effe luisteren of er muziek in zit:

 

De productie is door de mannen zelf verzorgd, behalve de mastering is uit handen gegeven. Gelijk valt op dat het open, helder en goed klinkt, alle instrumenten zijn lekker in balans waardoor de demo prima te luisteren is. Qua sound zitten ze een beetje in t hoekje van The Hives, af en toe qua structuur een beetje Metallica en gelijkende bands, maar Motion Glue heeft voldoende eigen smoel om te blijven boeien. Lekkere breaks en meerstemmige zang maakt dat de 4 tracks zo voorbijvliegen.

 

Tracklist:

-shall we, then?

-motion glue

-accusations unknown

-hattrick

 

Stuk voor stuk prettige rocktracks, afkomstig van een band met potentieel!!

 

Emiel Schuurman