BLACK VEIL BRIDES CONCERT WORDT VERPLAATST

BlackVeilBrides

Het optreden dat BLACK VEIL BRIDES samen met HEAVEN’S BASEMENT aanstaande vrijdag (26 april) in de Melkweg te Amstrdam zou geven wordt verplaatst. De band heeft zijn toer wegens gezondheidsredenen moeten afbreken. De vervangende datum voor het concert wordt zo spoedig mogelijk aangekondigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Lees hieronder het statement van zanger Andy Biersack:“We are sorry to have to say that due to illness we have been forced to cancel the remaining 8 shows of the European tour and reschedule them to a later date. We deeply apologize for the inconvenience this may cause you and we promise to do all that we can to make it up to you. Please try to understand this does not come easy for us. We love the proud BVB Army and will always do our best to not let you down. Again we WILL make these dates up to you soon.”