MEGADETH NAAR TIVOLI/VREDENBURG EN INTO THE GRAVE

megagrave

MEGADETH is op zaterdag 9 augustus de headliner van de vierde editie van het INTO THE GRAVE festival op het Oldehoofsterkerkhof, in het hart van Leeuwarden Andere bands op het affiche zijn: SOLSTAFIR, VANDERBUYST, HAVOK, GORGUTS en DAGOBA. Tickets zijn slechts 12,50 euro. Een dag eerder is er op dezelfde locatie het CITYROCK festival met een meer rock-bezetting. Kaarten hiervoor zijn 15 euro. Combitickets voor beide festivals zijn 22,50 euro. Voor meer informatie: www.intothegrave.nl.

Degene die niet zo lang kan wachten op de band van DAVE MUSTAINE kan op woensdag 11 juni terecht in het nieuwe Tivoli/Vredenburg (zaal Ronda) aan het Vredenburgplein. Hoewel de officiële opening van de zaal pas op 21 juni is, zijn er al diverse artiesten geboekt om aldaar de grondvesten te testen. Zoals SOUNDGARDEN (10 juni) en JEFF BECK (25 mei).